Modalități de subscriere

Care este prețul de subscriere?

Prețul nu este cunoscut în momentul în care efectuați rezervarea.

Investiți o sumă în moneda țării în care primiți oferta. 

Numărul de acțiuni pe care le veți deține în FCPE Link International va fi determinat în funcție de prețul de subscriere, precum și în funcție de cursul de schimb utilizat pentru schimbarea investiției dvs. în euro, care vor fi stabilite și transmise în 15 noiembrie 2022. După această dată, aveți posibilitatea să anulați rezervarea dvs. în totalitate pentru fiecare opțiune în parte, în perioada de revocare prevăzută în acest scop.


Prețul de subscriere este egal cu prețul de referință la care se aplică o reducere de 20 %.

În cazul opțiunii Link Multiple, renunțați la beneficiul de reducere, aceasta nefiind integrată în calculul eventualelor profituri.

Prețul de referință este egal cu media aritmetică a prețurilor medii ale acțiunilor ENGIE ponderate în funcție de volumele tranzacționate pe piața Euronext Paris (Volume-Weighted Average Price) în cele 20 de zile de tranzacționare din perioada 18 octombrie și 14 noiembrie 2022, inclusiv.

Cine poate să participe?

Toți salariații care au un contract de muncă la 18 noiembrie 2022 cu o companie inclusă în perimetrul ofertei Link 2022 și aderentă la PEGI ENGIE și care au cel puțin trei luni de vechime, consecutive sau nu, între 1 ianuarie 2021 și 18 noiembrie 2022.

Care sunt mijloacele de plată?

Pentru a afla informații despre mijloacele de plată pentru operațiunea Link 2022, adresați-vă responsabilului Link local.

Ce sumă puteți investi?

Aveți libertatea de a alege suma pe care doriți să o investiți în Link, respectând următoarele limite:

  • Minimum:
    Contribuția personală trebuie să fie de cel puțin 10 € în Link Multiple sau Link Classic.
  • Maximum:
    Totalul plăților dvs. în Link 2022 nu trebuie să depășească 25 % din venitul dvs. anual brut pe 2022 (inclusiv prime, bonusuri etc.).

Regulile specifice calculării plafonului de un sfert din venit se aplică participației în cadrul opțiunii Link Multiple. Utilizați simulatorul pentru a calcula plafonul dvs. de investiții.


Observație: suma rezervată va fi o sumă în euro.

Cursul de schimb efectiv va fi stabilit după perioada de rezervare și vă va fi comunicat în data de 15 noiembrie 2022, odată cu prețul de subscriere. Pentru a efectua rezervarea, veți primi un curs de schimb provizoriu orientativ, care vă va permite să estimați valoarea investiției dvs. în moneda locală.

Ce se întâmplă în caz de suprainvestiție?

În cazul în care numărul total de acțiuni solicitate este mai mare decât numărul de acțiuni oferite în cadrul Link, cererile de participație vor fi reduse în conformitate cu termenii și condițiile stabilite în regulamentul FCPE Link International. Această reducere poate modifica alocarea solicitată inițial. 

Cum se poate participa?

Trebuie doar să dați câteva clicuri:

  • 1. Accesați site-ul link.engie.com/2022
  • 2. Faceți clic pe „Subscriere la Link”
  • 3. Introduceți identificatorul primit prin e-mail sau prin poștă
  • 4. Când vă conectați prima dată, creați parola
    • Faceți clic pe „Îmi activez contul”
    • Faceți clic pe link-ul primit pe adresa dvs. de e-mail de serviciu
    • Alegeți parola
  • 5. Conectați-vă cu identificatorul și parola aleasă
  • 6. Faceți selecțiile dorite și nu uitați să trimiteți!